KAMPFORESPØRSEL
  OBS:
  Oppgitte priser er "fra"-priser per person for kampbillett og 3 overnattinger i dobbeltrom på 3-stjernershotell.
  Vi tar alle forbehold om feil oppgitte priser og prisendringer.
  Riktig gjeldende pris kommer i tilbudet fra oss.

  Vennligst fyll ut alle feltene

  Velg kamp:

  Bestillers navn

  Din e-post

  Tlf.nr (helst mobilnr!)


  Romtype:

  Standard hotellkategori er 3-stjerner - kryss av her om dere ønsker oppgradering til 4-stjerners hotell.


  t

  Klubben ble startet så tidlig som i 1878, men fikk sitt nåværende navn i 1902. «The red Devils» som de kalles spiller hjemmekampene sine på Old Trafford, som ligger i Salford Quays området i Manchester.

  Hver helg Manchester spiller på Old Trafford, sender vi mange nordmenn til Manchester for å se favorittlaget sitt spille «LIVE».

  Dersom dere bestiller bortekamp, skriv nederst i bestillingsskjemaet at dere ønsker billetter sammen med bortesupporterne. Dersom dette ikke gjøres får dere billetter sammen med hjemmefansen.

  Manchester er en havne- og industriby i nordvest – England, og kjernen i det seremonielle grevskapet Stor – Manchester. Byen har ca 450 000 innbyggere. Den regnes ofte som Englands by nummer to etter London, men Birmingham har egentlig dobbelt så mange innbyggere. Årsaken til denne oppfatningen er at dersom man tar med forsteder har de to byene omtrent samme befolkning, drøyt 2,5 millioner; Birmingham med omegn har bare noen tusen flere innbyggere enn Stor-Manchester.

  Innbyggerne kalles Mancunianseller bare Mancs. Ofte refererer man til hele Stor-Manchester som Manchester, men området består av flere selvstendige byer. Det varierer mellom disse hvor sterk tilknytning innbyggerne føler til Manchester by, og for eksempel i Salford setter de fleste lite pris på å bli omtalt som Mancunians.