Konsert med Coldplay på Wembley, London – 12-13-16-17-19-20 aug 2022

  Arrangement:  e
  SHOW DREVET AV 100 % FORNYBAR ENERGI ETT TRE PLANTES FOR HVER SOLGT BILLETT

  I 2019 har Coldplay forpliktet seg til å gjøre deres fremtidige turneeer så miljøvennlig som mulig. for miljøet

  Fullstendige detaljer kan sees på coldplay.com/sustainability, inkludert forpliktelser til:

  – kutte direkte utslipp med 50 % sammenlignet med bandets siste turné (2016-17).

  – drive showet utelukkende med fornybar energi med superlave utslipp – med solcelleinstallasjoner på hvert sted, spillolje, et kinetisk stadiongulv og kinetiske sykler drevet av fans. Denne kraften vil bli lagret i tidenes første mobile, oppladbare utstillingsbatteri (utviklet og laget i samarbeid med BMW fra resirkulerbare BMW i3-batterier).

  – redusere merCO2 enn turen produserer med en rekke natur- og teknologibaserte løsninger, inkludert å plante ett tre for hver solgte billett.

  – oppmuntre fans til å bruke lavkarbontransport til og fra show via den offisielle turappen bygget av SAP, og belønner de som gjør det med rabatt på arenaer.

  – sikre at alle varer er bærekraftig og etisk hentet.

  – tilby gratis drikkevann og bestrebe seg på å eliminere plastflasker på hvert sted.

  – Sett 10 % av all inntekt i et fond for miljømessige og sosialt bevisste formål, inkludert ClientEarth, One Tree Planted og The Ocean Cleanup.

  – etablere et partnerskap med klimaendringseksperter ved Imperial College Londons Grantham Institute – Climate Change and the Environment for å kvantifisere effekten av turen – både positivt og negativt – på miljøet

  Coldplay sa:

  «Å spille live og finne forbindelse med mennesker er til syvende og sist hvorfor vi eksisterer som et band. Vi har planlagt denne turen i årevis, og vi gleder oss veldig til å spille sanger fra hele tiden vår sammen.

  Samtidig er vi veldig bevisste på at planeten står overfor en klimakrise. Så vi har brukt de siste to årene på å rådføre oss med miljøeksperter for å gjøre denne turen så bærekraftig som mulig, og, like viktig, å utnytte turens potensiale for å presse ting fremover. Vi vil ikke få alt riktig, men vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan og dele det vi lærer. Det er et arbeid som pågår, og vi er veldig takknemlige for hjelpen vi har fått så langt.

  Hvis du har lyst til å komme på et show og synge med oss, er vi så glade for å se deg.»