KAMPFORESPØRSEL
  OBS:
  Oppgitte priser er "fra"-priser per person for kampbillett og 3 overnattinger i dobbeltrom på 3-stjernershotell.
  Vi tar alle forbehold om feil oppgitte priser og prisendringer.
  Riktig gjeldende pris kommer i tilbudet fra oss.

  Vennligst fyll ut alle feltene
  (pris ikke oppgitt men kommer i tilbud)

  Velg kamp:

  Bestillers navn Din e-post Tlf.nr (helst mobilnr!) Romtype: Standard hotellkategori er 3-stjerner - kryss av her om dere ønsker oppgradering til 4-stjerners hotell. De oppgitte priser er for 3 netter på hotell. Kryss av her om dere ønsker kun 2 netter.

   

  content

  «The Villans», som er kallenavnet til Aston Villa, spiller hjemmekampene sine på Villa Park i Birmingham. Birmingham, som er Englands nest største by, ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent 20 mil nordvest for London.

  På slutten av 70-tallet begynte Villa å etablere seg blant toppklubbene igjen, etter en lengre periode i de lavere divisjonene. Dette førte til videre utvikling av Villa Park, og byggingen av the North Stand og the Witton Lane end. Den nye tribunen ble imponerende, og hele Villa Park var nå under tak for første gang i historien.Etter ulykken i Hillsborough i 1989 ble det laget nye sikkerhetsforskrifter som måtte følges, og flere forandringer ble gjort på Villa Park. Blant annet ble Witton Lane tribunen bygd om til en dobbeltdekker med plass til 10,000 tilskuere!

  Det er ikke bare fotball som har foregått på Villa Park opp gjennom tidene. Villa Park har vært vert for mange sportlige aktiviteter, inkludert boksing og amerikansk fotball!